Zwaar verdict voor Victor Campenaerts na val: einde voorjaar door breukje in wervelkolom

  Het voorjaarsplan van Victor Campenaerts wordt voortijdig afgeblazen. De renner van Lotto-Dstny was in de Bredene Koksijde Classic betrokken bij een valpartij en werd meteen overgedragen naar het ziekenhuis. Het verdict: een breukje in zijn wervelkolom en het einde van zijn voorjaar. "Ik zal nu van thuis moeten toekijken", vertelde hij in een statement.

  Tijdens de sprintklassieker Bredene Koksijde Classic kwam Victor Campenaerts ten val. De renner van Lotto - Dstny liep daarbij een breukje in zijn lendenwervelkolom op. 

   

  Campenaerts zal daardoor out zijn voor de rest van het klassieke voorjaar, vertelt zijn team in een persbericht. 


  Victor Campenaerts: “Ik ben uiteraard enorm teleurgesteld om het klassieke voorjaar met Lotto-Dstny te missen. Iedereen zag dat we op een goede manier waren begonnen aan het seizoen en ik had er enorm veel zin in om die goede flow verder te zetten in de komende klassiekers."

   

  "Helaas zal ik die nu van thuis moeten volgen. Ik ben ervan overtuigd dat mijn ploegmaats nog mooie dingen zullen tonen de komende weken, en vanuit de zetel word ik hun grootste supporter.”

  Gerelateerd: