Gouden tip voor Sporza Wielermanager: zo kun je nu al je ploeg voor Milaan-Sanremo instellen

  Na een tussenpauze is het deze week weer alle hens aan dek voor de Sporza Wielermanager. Na Nokere Koerse is het belangrijk dat je je ploeg goed zet voor de Bredene Koksijde Classic en Milaan-Sanremo.

  Wie meespeelt aan de Sporza Wielermanager heeft de komende dagen een drukke agenda. Met drie wedstrijden op vier dagen tijd is het belangrijk om je ploeg op tijd aan te passen en de deadlines te halen.

  deadlines in Sporza Wielermanager

  Bredene Koksijde Classic

  vrijdag 17/3 om 12.15 uur

  Milaan-Sanremo

  zaterdag 18/3 om 10.15 uur

  Zeker voor Milaan-Sanremo moet je op je hoede zijn, want de renners die in Italië aan de start zullen staan, rijden normaal gezien niet mee in de Bredene Koksijde Classic.


  Daarom deze tip: stel je ploeg voor Sanremo nu al samen. Klik op "Opstelling" en navigeer met de pijltjes naar de juiste speeldag/koers. Stel eerst je ploeg in voor de Bredene Koksijde Classic en daarna die voor Milaan-Sanremo.

  Er is wel een addertje onder het gras: je moet chronologisch werken. Eerst je ploeg voor de Bredene Koksijde Classic en dan die van Milaan-Sanremo.

   

  Verander je nog iets aan je ploeg voor de Bredene Koksijde Classic, dan moet je opnieuw je renners voor Milaan-Sanremo goed zetten. Let daar op. Vergeet niet je kopmannen aan te duiden en slaap iets geruster de nacht voor La Primavera. 

  Jouw ploeg mee aan de start?
  rit 8  /  18 - Classic Brugge-De Panne
  Stel op tijd jouw ploeg samen en word dé Wielermanager van 2023!
  Stel je ploeg samen