Ga naar de inhoud

Op 22 januari zou Cristiano Ronaldo zijn debuut maken bij Al-Nassr

 za 7 januari 2023 19:09

Cristiano Ronaldo maakt normaal gezien zijn debuut voor zijn nieuwe werkgever Al-Nassr in de Saudische competitie op 22 januari tegen Al-Ettifaq. Dat gaf een bron dicht bij de club te kennen aan het Franse persagentschap AFP. 

De 37-jarige Ronaldo kan officieel uitkomen voor zijn club nadat het contract van de Kameroense aanvaller Vincent Aboubakar verbroken werd om in regel te zijn met het maximumaantal van acht buitenlandse spelers.

 

Eerst moet de Portugees nog één van twee speeldagen schorsing uitzitten die hij opgelegd kreeg bij Manchester United in de Premier League. 

 

Daardoor was hij er niet bij in de 2-0 zege tegen Al Taee (6 januari) en moet hij ook de confrontatie met Al Shabab (14 januari) aan zich laten voorbijgaan.

Gerelateerd: