Ga naar de inhoud

Maarten Vangramberen is de beste BV in onze WK-pronostiek: "Met dank aan mijn zoontje"

 vr 9 december 2022 12:15
De voorspellingen van Maarten Vangramberen voor de kwartfinales.
De voorspellingen van Maarten Vangramberen voor de kwartfinales.

De Sporza WK-pronostiek is niet alleen de ideale manier om je voorspellingen te meten met die van je vrienden, maar ook met die van enkele bekende gezichten. Van die BV's is sportanker Maarten Vangramberen de beste voorspeller tot nu toe. Al geeft hij wel toe dat hij wat hulp krijgt: "Ik overleg altijd eerst met mijn zoontje over mijn pronostiek."

Via wkpronostiek.sporza.be kan je tot 16 uur vandaag je eerste pronostiek voor de kwartfinales invullen. Maarten Vangramberen probeert in de laatste rechte lijn richting de wereldtitel zijn eerste plaats bij de BV's vast te houden. 

 

Wat is het geheim van het succes van Maarten? "Alles redelijk snel invullen en af en toe eens een risico nemen door er een spectaculaire uitslag tussen te zetten. Ik doe het op gevoel, zonder te veel te analyseren en blijf bij mijn eerste gedachte."

Mijn geheim? Alles redelijk snel invullen en af en toe eens een spectaculaire uitslag ertussen zetten.

Maarten Vangramberen

Al moet hij wel iets bekennen. "Ik heb wat hulp gehad van mijn zoontje. Hij volgt het voetbal erg goed en ik heb met hem altijd overlegd over mijn uitslagen. Ik had wel het laatste woord, maar we discussieerden er niet al te lang over."


"Een tip die ik kan meegeven is om niet té veel te analyseren", deelt Maarten mee. "Ik vind het heel leuk om met mijn studiogasten een wedstrijd te bespreken, maar ik baseer me er niet te veel op voor de pronostiek. Er is altijd de factor geluk in voetbal die je niet kan meenemen in je analyse."

Maarten Vangramberen hoopt dat Argentinië het WK wint en Messi zo zijn prijzenkast helemaal vol heeft.
Maarten Vangramberen hoopt dat Argentinië het WK wint en Messi zo zijn prijzenkast helemaal vol heeft, maar vreest voor een goede afloop.

"Nederland wint van Argentinië, Frankrijk-Brazilië wordt de finale"

Wie voorspelt Maarten dan als grote favoriet op de eindwinst? "Vooraf zei ik Argentinië, maar dat was vooral wat ik wilde dat zou gebeuren. Ik heb nu zelfs ingevuld dat Nederland gaat winnen."

 

"Maar ik denk niet dat Louis van Gaal gelijk heeft dat Oranje wereldkampioen wordt", verduidelijkt het sportanker. "De droomfinale blijft toch Frankrijk tegen Brazilië, de twee beste landen op het toernooi naar mijn mening."

Ik zou het Marokko echt gunnen om door te stoten, maar Portugal wordt toch moeilijker dan Spanje.

Maarten Vangramberen

Wat met toernooiverrassing Marokko? "Ik zou het hen echt gunnen. Ze spelen met zoveel passie en vertrekken vanuit een grote kracht en ijzersterke verdediging", spreekt Maarten zijn bewondering uit.

 

Toch pronostikeert hij een 0-2-zege voor Portugal. "Dat wordt toch een moeilijkere opdracht dan Spanje, al is het zeker niet onmogelijk dat Marokko doorgaat."

Doe zelf ook mee aan de Sporza WK-pronostiek:

Wil jij je pronostiek voor Marokko - Portugal, samen met die van alle andere wedstrijden, meten met die van Maarten Vangramberen? Ga dan naar wkpronostiek.sporza.be en vul je voorspellingen voor de kwartfinales nu in. Voeg naast Maarten BV's als Niels Destadsbader of Karl Vannieuwkerke toe aan je minicompetitie en vergelijk je voorspelling.

Gerelateerd: