Vive le Vélo gemist? Bekijk hier de beste fragmenten van de uitzending

In de veelbesproken 4e etappe van de Tour de France Femmes mocht werkpaard Marlen Reusser (SD Worx) vandaag zegevieren. In Vive le Vélo ontving Karl vanavond Bert De Backer en wielerkoppel Gerben Thijssen en Shari Bossuyt. Aflevering gemist? Geen nood. U vindt de rubrieken en de integrale aflevering hier terug.

Bekijk het uitgebreide verslag van rit 4

De kaart van Maarten Vangramberen: Anya Louw

Bart Aerts bij Urska Zigart, vriendin van Tadej Pogacar

Maarten Vangramberen bij Marlen Reusser

Ine Beyen bij Yvonne Reynders

Vive le vélo, leve de Ronde!

Talkshow waarin Karl Vannieuwkerke samen met zijn gasten terugblikt op de voorbije Tourdag. Sammy Neyrinck is er opnieuw bij voor reportages uit de buik van het peloton of opmerkelijke verhalen langs het Tourparcours. En natuurlijk kan ook de rubriek 'Touristique' niet ontbreken om een vleugje Frankrijk in de Vlaamse huiskamer te brengen. De gasten zijn Bert De Backer, Shari Bossuyt en Gerben Thijssen.
do 14 juli 2022 72 min