Ga naar de inhoud

Annemiek van Vleuten: "6 jaar geleden daagde er 1 jongen op om mee te trainen, nu is hij prof"

 za 25 juni 2022 23:27

Annemiek van Vleuten heeft een leuke anekdote gedeeld op haar sociale media. Toen ze in 2016 in Nieuw-Zeeland iemand zocht om mee te gaan trainen, daagde er één 15-jarige jongen op. 6 jaar later kwamen ze elkaar opnieuw tegen, in heel andere omstandigheden.

Annemiek van Vleuten houdt ervan om waar ze ook komt op zoek te gaan naar trainingspartners. Ook zo toen ze 6 jaar geleden in Queenstown, Nieuw-Zeeland, vertoefde.

 

"Ik vroeg via Twitter wie me wou vergezellen op een ritje rond Queenstown en 1 persoon daagde op: de 15-jarige en supergemotiveerde Reuben."

 

Flash forward naar 2022 en Reuben Thompson rijdt voor de beloften van Groupama-FDJ. Bovendien is hij al verzekerd van een profcontract bij de grote jongens voor volgend seizoen.

 

"Het was tof om 6 jaar later elkaar terug te zien in Livigno", schrijft Van Vleuten, vlak voor ze opnieuw een trainingstochtje aanvatten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.