Borussia Dortmund kiest opnieuw voor Edin Terzic als coach

Borussia Dortmund heeft een opvolger voor Marco Rose aangekondigd. De club gaat in zee met Edin Terzic. Een oude bekende want vorig jaar was de 39-jarige al eens interim-coach bij de club. De Duitse Kroaat zal zijn handtekening zetten onder een contract tot 2025.

In december 2020 werd Terzic aangesteld als interim-coach bij Borussia Dortmund na het ontslag van Lucien Favre. Hij leidde de club naar de eindzege in de beker, maar Dortmund besliste het daaropvolgende seizoen aan te vatten met Marco Rose. Terzic kreeg de functie van technisch directeur.    

 

De nummer twee uit de Bundesliga besliste vorige vrijdag afscheid te nemen van Rose na een tegenvallend seizoen en is nu opnieuw uitgekomen bij Terzic. Hij moet Dortmund opnieuw naar successen leiden, ondanks het vertrek van Erling Haaland naar Manchester City.