Ga naar de inhoud

Dries Mertens feliciteert Thomas De Gendt met zege in zijn Napels : "En sorry voor die gasten hier"

 ma 16 mei 2022 06:45

Een applaus van de ongekroonde koning van Napels kon niet uitblijven. Dries Mertens heeft Thomas De Gendt gefeliciteerd met de zege in "zijn" stad. De recordschutter van Napoli doet dat met een geweldige videoboodschap, waarin zijn familie een amusante bijrol speelt.

"Een Belg die wint in Napels, dat vind ik natuurlijk geweldig. Jammer genoeg kon ik er niet bij zijn, maar toch een dikke proficiat."

 

Wel aanwezig was blijkbaar papa Herman. De vader van Mertens liet zelfs een koerspetje handtekenen door De Gendt. "Je bent die gasten hier tegengekomen", lacht de spits van Napoli. "Sorry als ze jou hebben lastiggevallen. Hopelijk tot snel nog!"

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Gerelateerd: