Ga naar de inhoud

Clubicoon Jelte Maan keert terug naar Maaseik als technisch directeur

 vr 29 april 2022 11:53
Jelte Maan nam na vorig seizoen afscheid als speler.
Jelte Maan nam na vorig seizoen afscheid als speler.

Jelte Maan gaat opnieuw aan de slag bij Maaseik, de club waar hij als speler grote sier maakte. De Nederlander wordt technisch directeur bij Maaseik, waar hij 13 jaar lang speelde.

Jelte Maan hing na vorig seizoen zijn volleybalschoenen aan de haak, maar de band met Maaseik werd nooit doorgeknipt. "Het voorbije seizoen zagen we hem geregeld als aandachtig toeschouwer opdagen bij thuis- en zelfs uitwedstrijden: hij was duidelijk nog niet klaar met het spelletje en met zijn club", klinkt het bij Maaseik.

Nu keert Maan definitief terug naar Maaseik, als technisch directeur. "Eddy Evens zal Jelte minstens gedurende een overgangsperiode blijven bijstaan met zijn expertise. Jelte wordt verantwoordelijk voor de sportieve aspecten van de club, in ruime zin: trainers, scouting, transfers en langetermijnstrategie."

"Jelte vormt met zijn nog actuele kennis van volleybal en van het huis, zijn passie én zijn uitgebreide netwerk ongetwijfeld een enorme meerwaarde voor de club."