Nemanja Matic (33) trekt na dit seizoen de deur dicht op Old Trafford

  Matic is bezig aan zijn laatste weken bij Man United.

  De Servische middenvelder Nemanja Matic is bezig aan zijn laatste weken bij Manchester United. Dat kondigde de ancien zelf aan op Instagram: "Na lang nadenken heb ik besloten dat dit mijn laatste seizoen is bij Man United. Het was een bijzonder grote eer om hier te spelen."

  De laatste maanden kwam Matic niet al te veel meer aan spelen toe, maar volgens de Serviër besliste hij zelf wel over zijn vertrek: "Ik heb het bestuur, de manager en de spelers geïnformeerd over mijn beslissing", schrijft Matic. 

   

  "Het was een enorme eer en een voorrecht om voor deze geweldige club te spelen. Hartelijk dank aan de fans voor hun niet aflatende steun. Ik zal nu tot het einde van het seizoen alles geven om mijn teamgenoten te helpen en het seizoen zo sterk mogelijk te beëindigen."

   

  In de zomer van 2017 plukte Man United Matic voor 45 miljoen euro weg bij Chelsea. In totaal staat de controleur momenteel op 183 optredens voor Manchester United.