Ga naar de inhoud

CEO Pro League snoeihard voor wangedrag: "Wie zich hier schuldig aan maakt, heeft geen plek in onze stadions"

 zo 10 april 2022 23:33

Dat er een staartje komt aan het wangedrag van de Beerschot-supporters, is intussen zeker. Kersvers CEO van de Pro League, Lorin Parys, is niet opgezet met de amokmakers. Hij meldt via Twitter dat de clubs in kwestie gecontacteerd zijn. "Morgen bekijken we de gevolgen", klinkt het.

"Vanavond was knappe en spannende voetbalavond en dan krijg je dit", schrijft Lorin Parys in zijn Tweet.

 

Enkele bezoekende fans maakten in het Joseph Marien Stadion amok en wierpen objecten op het veld. Het resultaat: een ingreep van de ordediensten en een vroegtijdig einde aan de wedstrijd. Een schande volgens de CEO van de Pro League: "Totaal onaanvaardbaar dat een paar heethoofden het plezier voor iedereen ontsieren."

 

"Wie zich hier schuldig aan maakt, heeft geen plek meer in onze stadions", klinkt hij streng. "Ondertussen met beide clubs gebeld, morgen bekijken we gevolgen."

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Gerelateerd: