Gezien in de NBA: Durant eist New York op, Doncic met een toverpass en celebrity's langs het terrein

Evan Fournier (New York Knicks) en Kevin Durant (Brooklyn Nets).

In de Amerikaanse basketbalcompetitie hebben de Brooklyn Nets vannacht de slag om New York gewonnen. De Phoenix Suns leden een nederlaag in Los Angeles. En bij de Dallas Mavericks schitterde het Sloveense wonderkind Luka Doncic andermaal.

De Brooklyn Nets zijn gaan winnen bij de NY Knicks na een stevige comeback. In het derde kwart stonden de bezoekers 21 punten in het krijt bij de buren.

 

Na een stevige tussenspurt (en een implosie bij de Knicks) wonnen de Nets uiteindelijk met 110-98 in Madison Square Garden. De Knicks verloren al voor de 7e keer op een rij van de rivaal.

 

Kevin Durant liet een triple-double optekenen met 32 punten, 10 rebounds en 11 assists. Kyrie Irving was goed voor 24 punten.

 

Durant genoot van de zege. "Omdat we weten dat de Knicks-fans niet van ons houden", sprak hij.

 

De sterspeler kon in 2019 naar New York verhuizen, maar hij koos net als Irving voor Brooklyn.

De achterwaartse pass van Luka Doncic

De Dallas Mavericks hebben hun 50e zege van het seizoen beet (in 80 matchen). Tegen de Detroit Pistons werd het 131-113.

 

Luka Doncic schitterde andermaal. Voor een keer maakte het Sloveense wonderkind geen 30 punten, maar 24 punten, 6 rebounds en 14 assists zijn ook niet mis.

 

De actie van de avond kwam ook op zijn naam. Als een magneet lokte hij zijn tegenstanders, om dan met een achterwaartse pass Dorian Finney-Smith aan te spelen voor een driepunter.

Celebrity's in LA

De LA Clippers hebben NBA-leider Phoenix kunnen afstoppen (113-109) kunnen afstoppen. Dat lukte zelfs zonder sterspelers.

 

Zij genoten langs de zijlijn van het publiek. Kendall en Kylie Jenner - die u misschien kent van de Kardashians - waren aanwezig. 

Kendall en Kylie Jenner.

Sterspelers Devin Booker en Chris Paul smeken om hun aandacht.

NBA-uitslagen woensdagnacht

  • New York - Brooklyn 98-110
  • LA Clippers - Phoenix 113-109
  • Utah - Oklahoma City 137-101
  • Chicago - Boston 94-117
  • Detroit - Dallas 113-131