Premier League klassement

De volgende in de rij: ook Sambi Lokonga is out met het coronavirus

 za 18 december 2021 18:54

Sambi Lokonga is de volgende in de reeks van de positieve coronagevallen. De middenvelder van Arsenal miste daardoor het duel bij Leeds United.

Het coronavirus heeft de Premier League en bij uitbreiding heel Groot-Brittannië opnieuw stevig in zijn wurggreep. Nadat eerder al Kevin De Bruyne en ook Romelu Lukaku besmet raakten, is nu ook Albert Sambi Lokonga out met een coronabesmetting.

 

Hij legde vandaag een positieve test af miste daardoor het duel tegen Leeds United. De wedstrijd tusseen Arsenal en Leeds United is de enige die vandaag nog gespeeld wordt, alle andere affiches werden uitgesteld door een te hoog aantal coronabesmettingen bij de teams.

 

Sambi Lokonga begon het seizoen bij de Gunners als basisspeler, maar moest de laatste weken genoegen nemen met een rol als bankzitter. Zijn laatste basisplaats dateert van eind november tegen Newcastle.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Arsenal won vlotjes bij Leeds United zonder Lokonga:

Meer over corona in de Premier League: