Ga naar de inhoud

BEKIJK: Kim Meylemans glijdt naar plaats 6 in Innsbruck

 vr 26 november 2021 18:12
Kim Meylemans
Kim Meylemans (archief) in actie.

Kim Meylemans is 6e geworden in de tweede wereldbekerwedstrijd skeleton. In Innsbruck was onze 25-jarige landgenote 7e in haar eerste run en 6e in de tweede. In de wereldbekerstand moet Meylemans 2 plaatsen prijsgeven na haar bronzen medaille in de openingswedstrijd.

In een tijd van 1'48"52 over twee runs, moest Kim Meylemans 5 tegenstanders voorlaten in Oostenrijk. De Russische Elena Nikitina kaapte de overwinning weg in een tijd van 1'47"83, voor de Nederlandse Kimberley Bos en de Italiaanse Valentina Margaglio.

 

Meylemans werkt toe naar de Olympische Winterspelen in februari door deel te nemen aan de wereldbeker skeleton. In de wereldbekerstand is ze voorlopig 5e met 376 punten. Nikitina voert de stand aan met 450 punten, na 2 overwinningen.

Bekijk de runs van Meylemans:

Lees ook: