Ga naar de inhoud

Ook Beerschot-fans maken het te bont en zetten eigen doelman in de rook

 za 2 oktober 2021 23:41

Het lijkt een kwalijke trend van deze week in het Belgische voetbal: supporters die voorwerpen op het veld gooien. Het gebeurde eerder deze week op de Bosuil en vrijdag in Mechelen. Zaterdag misdroegen enkelingen in het Beerschot-vak zich in Leuven.

Voor rode lantaarn Beerschot was de match tegen de voorlaatste OH Leuven van enorm belang. De wedstrijd verliep niet zoals de fans van Beerschot hadden gehoopt. 

 

Hoewel het uiteindelijk 0-0 bleef, hing de 1-0 voor OHL meer in de lucht dan een goal voor Beerschot. Misschien speelde dat mee in de beslissing van enkele fans om het eigen doel even in een rookgordijn te verhullen. 

 

Rond het uur stond Beerschot-doelman Mike Vanhamel opeens in een paars rookgordijn. Scheidsrechter Lambrechts legde de wedstrijd kort stil om de aanvoerders duidelijk te maken wat er zou gebeuren als het niet stopte. 

 

Dat was het signaal voor enkele Beerschot-fans om nog meer rookbommen op het veld te gooien. Vanhamel vroeg de eigen fans om te stoppen en ruimde de rookbommen zelf op.

Lees ook: