Ga naar de inhoud

Harry Kane zit in Tottenham-selectie voor play-offs Conference League

 ma 16 augustus 2021 15:12
Coach Nuno Espirito Santo lijkt nog te rekenen op Kane.
Coach Nuno Espirito Santo lijkt nog te rekenen op Kane.

Tottenham-coach Nuno Espirito Santo heeft spits Harry Kane, die op belangstelling van Manchester City kan rekenen, geselecteerd voor de heenwedstrijd van de play-offs in de Conference League. Dat duel vindt donderdag plaats tegen het Portugese Paços de Ferreira.

Espirito Santo liet Kane gisteren bij de zege in de Premier League tegen Manchester City (1-0) uit de selectie omdat hij naar verluidt nog niet fit genoeg was.   

De topscorer van afgelopen seizoen kwam te laat terug van vakantie na het Europees kampioenschap en moest bovendien een vijfdaagse coronaquarantaine uitzitten. Kane testte afgelopen donderdag negatief en mag sindsdien weer met de ploeg meetrainen.   

 

Volgens The Times willen de "Spurs" hun spits minimaal nog één seizoen behouden. Ondertussen gaan de speculaties over het aanstaande vertrek van Kane door. Hij wordt al weken in verband gebracht met een overstap naar Manchester City. Zijn contract bij Tottenham loopt pas af medio 2024.   


Volgens Britse media deed City in juni een bod van 100 miljoen pond (118 miljoen euro) op Kane, maar Tottenham wees dat af.

Lees ook: