Ga naar de inhoud

Kane keert morgen terug naar Tottenham: "Zou mijn band met fans nooit in gevaar brengen"

Harry Kane heeft op zijn sociale media zijn versie van de feiten gegeven nadat hij eerder deze week plots niet kwam opdagen voor de medische testen bij Tottenham. Hij leek een transfer te willen forceren, maar zegt dat hij nooit geweigerd heeft om te komen trainen. Hij zal morgen ook gewoon aansluiten bij de groep. "Ik zou nooit, maar dan ook nooit, weigeren te trainen", zegt hij.

Vertrekt Kane of vertrekt hij niet? Op die vraag kennen we vooralsnog het antwoord niet, maar de spits zal wel weer gewoon trainen bij Tottenham. Dat laat hij zelf weten.

 

"Het is nu bijna tien jaar geleden dat ik mijn debuut heb gemaakt bij de Spurs", begint hij. "En jullie, de supporters, hebben mij tijdens die jaren altijd veel steun en liefde gegeven."

 

"Het doet dan ook pijn om nu bepaalde dingen te lezen. De afgelopen week werd mijn professionaliteit in twijfel getrokken."

 

"Ik zal niet ingaan op de details, maar ik wil wel verduidelijken dat ik nooit, maar dan ook nooit, zou weigeren om te trainen. En dat heb ik ook niet gedaan. Ik keer morgen terug  naar de ploeg, zoals dat gepland was."

 

"Ik zou nooit iets doen om mijn band met de fans in gevaar te brengen."

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Twitter). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.