Ga naar de inhoud

Sergio Busquets neemt aanvoerdersband van Messi over bij Barcelona

Sergio Busquets krijgt de zware taak om komend seizoen Lionel Messi te vervangen als kapitein van Barcelona. De Spanjaard was vorig jaar de vicekapitein. Hij zal wel worden bijgestaan door enkele ploegmaats: Gerard Piqué, Sergi Roberto en Jordi Alba.

Barcelona likt zijn wonden na de scheiding met Lionel Messi. De club is zijn wereldster kwijt en ook zijn kapitein. Vandaag stelde Barça vier nieuwe kapiteins voor. Sergio Busquets wordt nummer 1, maar hij krijgt dus steun van 3 ploegmakkers.

 

De Spaanse middenvelder was vorig seizoen al vicekapitein na Messi. Busquets kan de aanvoerdersband zondag een eerste keer dragen tijdens de thuiswedstrijd tegen Real Sociedad.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Twitter). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.