Onfortuinlijke Spinazzola met succes geopereerd aan achillespees

 ma 5 juli 2021 19:01
Spinazzola werd tegen de Rode Duivels afgevoerd met een gescheurde achillespees

Zijn revalidatie kan beginnen. Pechvogel Leonardo Spinazzola is in Finland geopereerd aan de zware achillespeesblessure die hij opliep tegen de Rode Duivels. De revelatie van het EK ging vandaag onder het mes. 

De operatie werd uitgevoerd in het Finse Turku door professor Lasse Lempainen. Het is momenteel nog onduidelijk wanneer de middenvelder zijn rentree zal kunnen maken, maar zoals Axel Witsel aantoonde, zal een onbeschikbaarheid van 5 maanden het minimum zijn.

 

Spinazzola, die met een cruciale tussenkomst de 2-2 van Lukaku voorkwam, viel 10 minuten voor tijd geblesseerd uit tegen de Rode Duivels.  De speler van AS Roma lag kermend van de pijn tegen de grasmat en moest met een draagberrie afgevoerd worden.

Een domper voor de nationale ploeg, die een sleutelpion verliest, én Spinazzola zelf. Na zijn uitstekende EK ging de revelatie wellicht een mooie transfer maken.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Instagram). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Lees ook: