Ondertussen in Italië: knuffels voor pechvogel Spinazzola, feest op het vliegtuig

  Leonardo Spinazzola in het Italiaanse basiskamp.

  De Italiaanse international Leonardo Spinazzola is hartelijk onthaald door zijn collega's. De 28-jarige flankspeler kwam het team nog even groeten nadat hij gisteravond een zware blessure had opgelopen in de match tegen België (2-1). "Ik zal snel weer terugkomen", beloofde hij.

  Leonardo Spinazzola scheurde gisteren zijn achillespees, een blessure die kan vergeleken worden met die van Axel Witsel dit voorjaar. Einde Europees kampioenschap voor de Italiaanse linksback.

   

  Toen Spinazzola vanmiddag zijn collega's groette in het Italiaanse basiskamp, kreeg hij een luid applaus. Een voor een kwamen ze hem troosten met een knuffel.

   

  De Italianen komen dinsdag weer in actie op het EK. In de halve finales tegen Spanje moeten ze het wel zonder Spinazzola zien klaar te spelen.

  Spinazzola: "Ik zal snel terugkomen"

  Leonardo Spinazzola reageerde zelf op Instagram. "Helaas weten we allemaal hoe het gisteren gegaan is, maar onze droom gaat voort", postte hij.

   

  "Met deze groep spelers is niets onmogelijk. Ik kan jullie zeggen dat ik zelf snel terug zal komen." 

  Feest op de terugvlucht naar Italië

  De Italianen wonnen gisteren in München met 2-1 van de Rode Duivels. Dat moest nog eens gevierd worden op de terugvlucht naar Italië.

   

  In het vliegtuig zongen ze ook nog eens Spinazzola toe. "Olé, olé, olé, olé... Spina, Spina", klonk het luidkeels.

  lees/bekijk ook: