Gattuso houdt het na 3 weken al voor bekeken als coach van Fiorentina

  Gennaro Gattuso zit plots weer zonder werk.

  Gennaro Gattuso trekt na amper drie weken de deur bij Fiorentina weer achter zich dicht. De Italiaanse trainer en het bestuur botsten over de versterkingen van de selectie.

  Na avonturen bij Milan en Napoli besloot Gattuso een klein stapje terug te zetten om Fiorentina weer naar de subtop te loodsen. La Viola was op een teleurstellende 13e plaats geëindigd in de Serie A.

   

  Maar Gattuso is het gewoon om met grotere budgetten te werken, terwijl de leiding van Fiorentina minder wenste uit te geven. De transferdoelen van Jorge Mendes, de zaakwaarnemer van Gattuso, werden in de prullenmand gegooid.

   

  Het verschil tussen Gattuso en het Fiorentina-bestuur bleek onoverburgbaar, want drie weken na zijn komst stapt de coach alweer op. 

  "In overleg hebben Fiorentina en Gattuso besloten om niet met elkaar verder te gaan", klinkt het bij de club. "Er wordt gewerkt aan het vinden van een trainer die Fiorentina de resultaten kan brengen die de club en de stad verdienen."