VIDEO: De ene coach krijgt hoofdpijn van een bal, de andere van de pers

  Alexander Blessin (KV Oostende) en Frank Vercauteren (Antwerp).

  Op zoek naar opmerkelijke beelden van het voorbije voetbalweekend in de Jupiler Pro League? Die vind je hier. Veel plezier!

  Meneer Neen

  Na het verlies van zijn team tegen Oostende (1-2) heeft Antwerp-coach Frank Vercauteren weinig zin in de obligate persconferentie. Op een uitgebreide reactie hoeven de journalisten dan ook niet te rekenen. "Neen", klinkt het meer dan eens kort en bondig.

  Bal in gezicht

  Collega Alexander Blessin heeft wel redenen om vrolijk te zijn. Al klaagde de coach van Oostende na de match wel over hoofdpijn. De Duitser had een bal vol in zijn gezicht gekregen.

  Rood voor discussie?

  Moeskroen-trainer Jorge Simao liep dan weer tegen een 3e rode kaart aan in 13 matchen. Waarom wist de Portugees zelf ook niet. Omdat hij een discussie voerde met zijn goudhaantje Da Costa?

  Veldspeler in doel

  Wie ook naar de tribunes vloog, was Charleroi-doelman Penneteau. Zijn vervanger werd veldspeler Guillaume Gillet. Alle wissels waren opgebruikt.

  Bolat redt zichzelf

  Gillet hoefde niet uit te pakken met een redding. Sinan Bolat had later op de avond wel werk op te knappen. De doelman van AA Gent bracht zichzelf in de problemen, maar zette zijn slechte uittrap recht met een knappe save.

  meer video's: