Brandon Mechele, wat doe je nu? "Ik zal wellicht schrikken van mezelf"

  Brandon Mechele en Mats Rits lijken zelf verbaasd na de goal van de verdediger.

  Brandon Mechele was zondagnamiddag de onverwachte matchwinnaar in een aangename topper die veel te bieden had. Bekijk hier de heerlijke goal van Mechele, de geniale ingeving van Ito en de andere doelpunten uit Club Brugge-Genk.

  Tien minuten voor het einde kreeg Brandon Mechele in de 16 de bal aangespeeld van Noa Lang. De centrale verdediger controleerde de bal met zijn borst en trapte die in één keer met zijn linkervoet in doel voor de 3-2 en de Brugse zege.

   

  "Ik heb mijn goal nog niet gezien", zei Mechele op de persconferentie na de wedstrijd. "Op training maak je wel een keer zo'n goal, het is wel fijn om zo beslissend te zijn. Ik ben heel benieuwd, ik zal wellicht ook schrikken van mezelf."

  Bekijk de knappe goal van Brandon Mechele

  "Ik zal waarschijnlijk ook schrikken van mezelf"

  De mooiste goal uit Club-Genk kwam op naam van Ito

  Bekijk de andere goals in het verslag uit Sportweekend

  Lees ook: