Ga naar de inhoud

Kolasinac keert na meer dan 100 matchen voor Arsenal terug naar Schalke

 do 31 december 2020 19:13

Schalke 04 verwelkomt in het nieuwe jaar zijn voormalige verdediger Sead Kolasinac opnieuw. De Bosniër maakte in 2017 de overstap naar Arsenal, waar hij na enkele seizoenen in de basis onder Arteta naar het tweede plan was verdwenen.

Sead Kolasinac speelde 113 wedstrijden voor Arsenal, speelde er de finale van de Europa League en won er een FA Cup, maar dit seizoen kwam hij nauwelijks nog aan de bak. De linksvoetige verdediger figureerde amper in 1 competitiematch.

 

Schalke 04 ziet zijn ex-speler met plezier terugkeren, want de club uit Gelsenkirchen verkeert in acute degradatienood. Na 13 speeldagen staat het troosteloos laatste, met amper 4 punten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.