Siemen Voet moet week extra in quarantaine, net als 4 stafleden KV Mechelen

Verdediger Siemen Voet is nog niet verlost van het coronavirus.

KV Mechelen heeft het coronavirus nog niet in bedwang. Verdediger Siemen Voet testte nog altijd positief op het coronavirus en moet een week langer in quarantaine.

Vorige week sloeg het coronavirus stevig toe bij KV Mechelen. Joachim Van Damme en Siemen Voet moesten in quarantaine, net als 7 stafleden. Onder anderen assistenten Fred Vanderbiest en Kevin Van Dessel waren besmet met het coronavirus.

 

Coach Wouter Vrancken bleef in eerste instantie nog gespaard, maar ontsnapte uiteindelijk ook niet aan de corona-uitbraak bij KV Mechelen. Hij stond niet langs de zijlijn tegen Club Brugge.

 

Een week later is de lucht nog niet opgeklaard boven het AFAS Stadion. Siemen Voet heeft opnieuw positief getest en blijft een week extra in quarantaine. De vriend van gymnaste Nina Derwael miste enkele maanden geleden al eens een match door een coronabesmetting. Ook vier stafleden van KV Mechelen zijn nog niet verlost van het virus.