Ga naar de inhoud

Campenaerts "kijkt uit naar nieuwe ploeg" na vertrek sponsor NTT

 ma 28 september 2020 19:58
Voor Victor Campenaerts breken onzekere tijden aan.

Het Japanse telecommunicatiebedrijf NTT stapt na 2020 uit het wielrennen. NTT Pro Cycling, de ploeg van Victor Campenaerts, moet op zoek naar een nieuwe sponsor. "Maar ik kan er niet eindeloos op wachten", zegt de werelduurrecordhouder.

De toekomst van de Afrikaanse wielerformatie NTT Pro Cycling oogt erg onzeker. Het Japanse telecommunicatiebedrijf NTT stapt uit de wielersport.

 

"Dit is natuurlijk zeer ontgoochelend nieuws, maar we blijven vechten voor de toekomst van ons team en bekijken elke mogelijke optie", klinkt het bij NTT Pro Cycling.

 

Ook voor Victor Campenaerts, een van de vijf renners die nog een contract heeft voor 2021 bij de ploeg, breken onzekere tijden aan. 

 

"Ik hield er al rekening mee, omdat het goede nieuws al even op zich liet wachten", zegt Campenaerts aan Sporza. "Het zou heel mooi zijn als er een nieuwe sponsor zou komen, maar het is vijf over twaalf. Ik denk dat het heel moeilijk zal zijn om een nieuwe sponsor te strikken."

Ik denk dat het heel moeilijk zal zijn om een nieuwe sponsor te strikken.

Victor Campenaerts

Campenaerts: "Ik kijk uit naar nieuwe ploeg"

"Ik kijk uiteraard uit naar een nieuw team, omdat ik profwielrenner wil blijven. Een nieuwe sponsor zou ideaal zijn, maar ik kan er niet eindeloos op blijven wachten." 

 

"Het is geen gemakkelijk moment om van ploeg te veranderen. Ook CCC zit in de problemen en veel ploegen zijn al gevormd. Veel opties zullen er niet zijn."

 

"Ik denk dat er wel ergens een plek zal zijn voor mij, hopelijk bij een ploeg waar ik me goed bij zal voelen. Het is niet volgens plan voor mij en ik had het liever ook anders gezien. Maar ik kan er weinig aan veranderen."

 

"Hopelijk rijd ik een goede Giro: dat kan helpen om een nieuwe sponsor aan te trekken of kan me goede papieren bezorgen voor een nieuwe ploeg."

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.