Ga naar de inhoud

Tackle op Kylian Mbappé was het laatste wapenfeit van Loïc Perrin

 do 30 juli 2020 20:59
Perrin druipt af na de verloren bekerfinale.

De laatste actie van Löic Perrin op een voetbalveld was de wilde tackle op de benen van Kylian Mbappé in de Franse bekerfinale. De 35-jarige aanvoerder van Saint-Etienne houdt het voor bekeken op het hoogste niveau. "Ik ben trots op mijn reis."

Perrin werd in de Franse bekerfinale (0-1 winst voor PSG) van het veld gestuurd na een wilde en zware tackle op Kylian Mbappé. Het was meteen zijn laatste wapenfeit als voetballer, want hij stopt ermee.

 

"Ik had gehoopt op een ander einde, maar ik ben trots op de reis die ik gedurende zeventien jaar als profvoetballer heb afgelegd", schrijft Perrin op Instagram. "Ik draag de herinneringen voor altijd met me mee. Bedankt!"

 

Perrin speelde nooit voor een andere club dan Saint-Etienne. Hij kwam 470 keer in actie voor de Franse club en was jarenlang aanvoerder. In 2013 pakte hij met de Coupe de la Ligue zijn enige prijs.

Perrin kondigt zijn afscheid aan op Instagram:

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Instagram). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.