Ga naar de inhoud

VIDEO: Lionel Messi en João Felix staan neus aan neus

 vr 10 januari 2020 07:03
Lionel Messi en João Felix kregen het even met elkaar aan de stok.
Lionel Messi en João Felix kregen het even met elkaar aan de stok.

Tijdens de halve finales van de Spaanse Supercup tussen Barcelona en Atletico Madrid was er gisteravond even een korte discussie tussen Lionel Messi en João Felix. De gemoederen raakten even verhit, maar het brandje werd snel geblust.

Vlak na het fluitsignaal voor de rust stonden Lionel Messi en Joäo Felix plots neus aan neus. De Portugees leek te reageren op iets wat Messi hem toegefluisterd had, maar zijn lichaamstaal maakte duidelijk dat hij niet onder de indruk was van de Argentijn.

 

De korte discussie werkte wel als een rode lap op een stier, want in geen tijd werden de twee omringd door ploegmaats. Na wat duw- en trekwerk, met uiteraard ook een rolletje voor haantje-de-voorste Luis Suarez, trokken beide teams toch naar de kleedkamer.

 

Even daarvoor had João Felix ook al een aanvaring gehad met Jordi Alba. De linkerflankspeler tikte Felix met een vinger op zijn mond, iets wat de 20-jarige Portugees niet kon appreciëren. Felix kon uiteindelijk wel als laatste lachen, want zijn team haalde het met 3-2.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.