Engels treft met Liverpool geliefde club van zijn vriendin: "Al grapjes gemaakt"

  Björn Engels en Aston Villa krijgen dit weekend het bezoek van Liverpool.

  Björn Engels en Aston Villa krijgen dit weekend het bezoek van Liverpool.

  Aston Villa ontvangt zaterdagmiddag leider Liverpool en dat is voor Villa-verdediger Björn Engels een bijzondere wedstrijd. "Mijn vriendin en haar familie zijn allemaal verwoede supporters van Liverpool", bekent de Belg op de website van Aston Villa.

  Björn Engels' vriendin Evangalitsa - geboren in Liverpool - staat dit weekend voor een lastige keuze: supporteren voor haar geliefde Reds of haar voetballende Villa-vriend steunen. "We hebben er al grapjes over gemaakt", bekent de verdediger.

   

  "Ik denk niet dat er een probleem zou zijn, mochten wij winnen. Haar hele familie supportert voor Liverpool, maar ik denk dat ze ook blij zouden zijn voor mij als wij een goed resultaat neerzetten."

   

  "Mijn vriendin heeft dit seizoen al veel wedstrijden van Aston Villa bijgewoond en ze is onder de indruk, zeker van de supporters. Ze houdt van de sfeer in Villa Park en ze kijkt altijd uit naar de thuiswedstrijden. Ook al is ze fan van Liverpool, ze heeft me al gezegd dat ze zaterdag voor mij zal supporteren."

  Björn Engels speelt sinds dit seizoen voor Aston Villa.

  Björn Engels speelt sinds dit seizoen voor Aston Villa.

  "Dit zijn de wedstrijden waarvoor je het doet"

  Het geliefde Liverpool van Engels' vriendin zakt zaterdag als autoritaire leider af naar Birmingham af. "Ik heb veel respect voor Liverpool, al mogen we dat niet te veel tonen. Anders heeft dat zijn invloed op het veld", gelooft Engels.

   

  "Ik verwacht een moeilijke wedstrijd, maar we zullen vechten vanaf de eerste minuut. Ik heb veel vertrouwen in onze ploeg. Het wordt lastig, maar dat geldt ook voor Liverpool. Zij zullen ons ook moeten respecteren."

   

  "Dit zijn de wedstrijden waarvoor je het doet. Liverpool is een van de beste ploegen ter wereld en beschikt over een van de sterkste aanvalstrio's. Ik kijk heel erg uit naar deze wedstrijd."