Bundesliga - speeldag 2 - 01/09/24 - 17:30
78'
2 - 0

Vincent Kompany heeft ook in de eigen Allianz Arena zijn start niet gemist met Bayern München. Ervaren rotten Harry Kane en Thomas Müller gunden de Belgische coach een mooi debuut voor thuispubliek.

Ging het in de openingswedstrijd tegen Wolfsburg nog moeizaam, dan liep het heel wat vlotter voor eigen publiek voor FC Bayern München.

Een eerbetoon voor de wedstrijd voor Harry Kane als topschutter van vorig seizoen motiveerde de Engelse spits nog wat extra. Na hands van Rosenfelder liet hij Vincent Kompany al eens opgelucht ademhalen met een strafschop.

Met één doelpuntje verschil bleef Freiburg ook in de tweede helft hoop koesteren, maar daar maakte Thomas Müller een einde aan. Uitgerekend in zijn 710 wedstrijd voor Bayern - een record - scoorde hij de 2-0.

Met een zege in de Duitse beker en 6 op 6 in de competitie kon Kompany niet beter aan zijn avontuur in Beieren beginnen. Na de interlandbreak trekt Bayern naar promovendus Holstein Kiel.

Fase per faselaatste update: 6 dagen geleden

90+6'

Penalty gemist voor
SC Freiburg

Lucas Höler neemt de strafschop voor SC Freiburg, maar hij mist! Het blijft 1 - 0.
penalty gemist
Lucas Höler
SC Freiburg
90+5'
De ref fluit een strafschop, João Palhinha (FC Bayern München) heeft hands gemaakt.
90+5'
Ritsu Doan (SC Freiburg) kan aanleggen, maar zijn schot wordt afgeblokt.
90+5'
Hoekschop voor SC Freiburg. Roland Sallai trapt die naar de tweede paal.
90+3'
Harry Kane (FC Bayern München) verlengt de voorzet met zijn hoofd, maar zijn kopbal strandt op het lichaam van een verdediger.
90+2'
Hoekschop voor FC Bayern München. Joshua Kimmich trapt die naar de tweede paal.
90+1'

90'
De poging wordt gered door Manuel Neuer (FC Bayern München), die geen rebound weggeeft.
90'
88'
88'
Roland Sallai (SC Freiburg) haalt uit...
82'
Bruno Ifechukwu Ogbus (SC Freiburg) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Kingsley Coman (FC Bayern München).