Lachende gezichten bij Club NXT.

Meteen stevig pak rammel van Club NXT: Lokeren-Temse zal rentree in profvoetbal snel willen vergeten

 za 17 augustus 2024 18:16
      Challenger Pro League - speeldag 1 - 17/08/24 - 16:01

      Allerminst de terugkeer in het profvoetbal waar ze in Lokeren van gedroomd hadden. Op het veld van Club NXT verloor de nieuwkomer in de Challenger Pro League met afgetekende 4-0-cijfers. Al aan de rust was het kalf verdronken voor Lokeren-Temse, na 45 minuten keek het tegen een driedubbele achterstand aan.

      31' L. Audoor 1-0

      34' Furo 2-0

      43' Furo 3-0

      83' S. Audoor 4-0

      Na twee promoties op een rij was het vandaag eindelijk tijd voor het moment suprême bij Lokeren-Temse: de terugkeer in het profvoetbal na 4 jaar afwezigheid.

       

      Voor zijn eerste wedstrijd in de Challenger Pro League moest de promovendus naar het westen van het land: de jonkies van Club NXT waren gastheer.

       

      Maar erg gastvriendelijk bleek die gastheer niet: al aan de rust lag alle Lokerse hoop aan diggelen op de grond. Lynnt Audoor opende de debatten op corner en Kaye Furo trapte Club NXT met een tweeklapper op rozen na 45 minuten.

       

      Na rust kregen de bezoekers de lekken een stuk beter gedicht, maar in minuut 83 volgde de definitieve doodsteek: Sem Audoor kopieerde zijn tweelingbroer en legde de 4-0-eindstand vast.

       

      Meteen met de billen bloot dus voor de promovendus. Volgende week wacht een eerste thuisduel, loopt het tegen Francs Borains iets vlotter?

      Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
      Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
      Gerelateerd:

      Fase per faselaatste update: 20 dagen geleden

      90+3' tweede helft
      46' tweede helft
      45+3' eerste helft
      1' eerste helft