11
Aston VillaManchester United
Robert Jones
Villa Park

VIDEO - Aston Villa en Manchester United blijven op scoreloos gelijkspel steken na matige pot voetbal

Premier League - speeldag 7 - 06/10/24 - 15:01

De wedstrijd tussen Aston Villa en Manchester United heeft niet veel spektakel opgeleverd. Na 90 minuten bleef het 0-0. Bruno Fernandes kwam nog het dichtst bij een doelpunt, maar zijn vrije trap strandde op de lat. Vooral Manchester United schiet niets op met het gelijkspel en blijft in de rechterkolom van het klassement steken.

Na het verlies tegen Tottenham Hotspur vorige week en het gelijkspel tegen Twente in de Europa League stond voor Manchester United de druk er opnieuw op tegen Aston Villa dat op een wolk leefde na de overwinning tegen Bayern München in de Champions League.

Bij Aston Villa ontbrak Amadou Onana met een blessure, Youri Tielemans stond wel in de basis. Onana zag vanaf de zijlijn hoe United en Villa elkaar de hele wedstrijd in evenwicht hielden.

In de eerste helft was de grootste kans voor Villa met Morgan Rogers, maar hij besloot naast.

één abonnement verandert alles
champions league + europa league + conference league
vanaf 21,95€ per maand

In de tweede helft kwam United dan weer het dichtst bij de voorsprong.

Bruno Fernandes - die niet geschorst werd na zijn rode kaart van vorige week - schilderde een vrije trap op de lat. Antony schoot in de herneming naast.

Zo bleef het dus 0-0, want ook Jared Philogene kwam niet tot scoren. Zijn schot werd afgeblokt door Diego Dalot. Met het gelijkspel schiet vooral Manchester United niets op. Het blijft in de rechterkolom als 14e staan. Aston Villa staat 5e.

Fase per faselaatste update: ongeveer 2 uur geleden

90+9' tweede helft
90+8'
Morgan Rogers (Aston Villa) trapt op doel, maar zijn schot gaat naast.
90+6'
Jhon Durán (Aston Villa) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Casemiro (Manchester United).
90+5'
Jonny Evans (Manchester United) zet zijn hoofd tegen de bal, maar hij kan niet kadreren.
90+5'
Christian Eriksen neemt de hoekschop voor Manchester United. Hij dropt de bal centraal voor doel.
90+5'
Bij Manchester United wordt de hoekschop genomen door Christian Eriksen. Zijn voorzet gaat richting de eerste paal.
90+4'
,
Aston Villa
90+4'
Ian Maatsen neemt de hoekschop voor Aston Villa. Hij dropt de bal centraal voor doel.
90+3'
Jaden Philogene-Bidace (Aston Villa) kan aanleggen, maar zijn schot wordt afgeblokt.
90+1'

87'
,
87'
Aston Villa krijgt een vrije trap. Victor Lindelöf (Manchester United) haalde Morgan Rogers onderuit.
87'
Victor Lindelöf (Manchester United) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Jhon Durán (Aston Villa).
86'
Alejandro Garnacho (Manchester United) kan aanleggen, maar zijn schot wordt afgeblokt.
85'
85'
80'
Bij Aston Villa wordt de hoekschop genomen door Youri Tielemans. Zijn voorzet gaat richting de eerste paal.
77'
De poging wordt gered door Emiliano Martínez (Aston Villa). De keeper ging goed plat en kon de bal klemmen.