Ook Tottenham heeft extra tijd nodig om Watford te verslaan, weer fan onwel

  1. 90+10' - Verv. Ken Sema door Cucho
  2. 90+6' - Doelpunt - Davinson Sánchez (0 - 1)
  3. 90+1' - Verv. Imran Louza door Tom Cleverley
  4. 90+1' - Verv. Lucas Moura door Bryan Gil
  5. 83' - Verv. Sergio Reguilón door Giovani Lo Celso
  6. 70' - Verv. Oliver Skipp door Harry Winks
  7. 61' - Geel - Oliver Skipp
  90+6'goalDavinson Sánchez0 - 1

  Net als in Arsenal-City is de beslissing in Watford-Tottenham in de extra tijd gevallen. In de 6e van 12 extra minuten (door een fan die onwel werd) kopte Davinson Sanchez de enige treffer van de dag keihard binnen. Tottenham rukt zo op van 8 naar 5, de eerste Europese plaats, Watford blijft na een 6e verlies op een rij onderaan in weinig fraaie papieren zitten.

  Watford doet er als nummer 17 in Engeland, 2 punten boven de degradatiezone, alles aan om in de Premier League te blijven. Tottenham vond lang geen antwoord op het stevige en stugge verdedigende spel van de thuisploeg.

  De jacht van Tottenham op een top 4/Champions League-plaats leek weer een knauw te krijgen. Voor de 2e match op een rij (na de 1-1 bij Southampton) misten de bezoekers dat aanvallend extraatje, al waren er kansen genoeg voor Højbjerg, Reguilon en Kane. Tottenham had zelfs 21 doelpogingen en 74 procent balbezit, maar indrukwekkend was het allemaal niet.

   

  Watford claimde op het eind van de reguliere speeltijd een penalty na een clash tussen keeper Lloris en Pedro, maar kreeg die niet.

  Vijf minuten voor het einde van de match werd de partij 8 minuten onderbroken. In de tribune was een thuisfan namelijk onwel geworden, de medische staf van Watford ging de fan helpen. De situatie was snel onder controle, maar het is niet duidelijk wat de toestand van de supporter is.

  Door het incident kwamen er liefst 12 extra minuten bij. Daarin maakte Tottenham halverwege alsnog het verschil: Sanchez kopte een vrijschop van Son keihard van dichtbij binnen.

  Tottenham wipt over Manchester United en West Ham en komt tot op 2 punten van Arsenal, dat 2 matchen meer speelde. (lees voort onder foto)

  2e fan onwel in maand tijd in Watford

  Het is de tweede keer in een maand tijd dat Vicarage Road, het stadion van Watford, wordt opgeschrikt door een fan die onwel wordt. Op 1 december thuis tegen Chelsea kreeg een thuisfan een hartaanval. De hulpdiensten voerden de man toen stabiel naar het ziekenhuis.

  Lees ook:

  Fase per fase

  1. tweede helft, minuut 102 match afgelopen
  2. Harry Kane (Tottenham Hotspur) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Craig Cathcart (Watford). tweede helft, minuut 101.
  3. De bal gaat over de achterlijn in hoekschop. Die wordt genomen door Son Heung-Min (Tottenham Hotspur), maar zijn voorzet is te kort en wordt weggewerkt. tweede helft, minuut 101.
  4. tweede helft, minuut 100. Vervanging bij Watford, Cucho erin, Ken Sema eruit
  5. De poging wordt gered door Daniel Bachmann (Watford), die geen rebound weggeeft. tweede helft, minuut 99.
  6. De voorzet komt tot bij Harry Kane (Tottenham Hotspur). Zijn kopbal gaat richting doel... tweede helft, minuut 99.
  7. Son Heung-Min (Tottenham Hotspur) schildert een voorzet op het hoofd van Davinson Sánchez en die kopt de 0 - 1 tegen het net. tweede helft, minuut 96.
  8. Doelpunt tijdens tweede helft, minuut 96 door Davinson Sánchez van Tottenham Hotspur. 0, 1.
  9. Juraj Kucka (Watford) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Son Heung-Min (Tottenham Hotspur). tweede helft, minuut 95.
  10. Er komen 8 minuten extra tijd bij. tweede helft, minuut 93.
  11. tweede helft, minuut 91. Vervanging bij Watford, Tom Cleverley erin, Imran Louza eruit
  12. tweede helft, minuut 91. Vervanging bij Tottenham Hotspur, Bryan Gil erin, Lucas Moura eruit
  13. tweede helft, minuut 83. Vervanging bij Tottenham Hotspur, Giovani Lo Celso erin, Sergio Reguilón eruit
  14. De poging wordt gered door Daniel Bachmann (Watford), die geen rebound weggeeft. tweede helft, minuut 82.
  15. Pierre-Emile Højbjerg (Tottenham Hotspur) haalt uit met zijn rechter... tweede helft, minuut 82.
  16. Son Heung-Min (Tottenham Hotspur) trapt met zijn rechtervoet op doel, maar zijn schot gaat naast. tweede helft, minuut 77.
  17. Son Heung-Min neemt de hoekschop voor Tottenham Hotspur. Hij dropt de bal centraal voor doel. tweede helft, minuut 77.
  18. Joshua King (Watford) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Harry Kane (Tottenham Hotspur). tweede helft, minuut 77.
  19. Son Heung-Min neemt de hoekschop voor Tottenham Hotspur. Hij dropt de bal centraal voor doel. tweede helft, minuut 73.
  20. Son Heung-Min neemt de hoekschop voor Tottenham Hotspur. Hij dropt de bal centraal voor doel. tweede helft, minuut 73.