Arp
Tobias Reichel
Holstein-Stadion
15034

Kompany zag dat het goed was: Bayern blaast Holstein Kiel genadeloos omver met 6 doelpunten

za 14 september 2024 20:24
  1. 1' - Doelpunt - Jamal Musiala (0 - 1)
  2. 7' - Doelpunt - Harry Kane (0 - 2)
  3. 13' - Own goal - Nicolai Remberg (0 - 3)
  4. 43' - Doelpunt - Harry Kane (0 - 4)
  1. 64' - Verv. Shuto Machino door Jann-Fiete Arp
  2. 64' - Verv. Sacha Boey door Konrad Laimer
  3. 64' - Verv. Raphaël Guerreiro door Alphonso Davies
  4. 65' - Doelpunt - Michael Olise (0 - 5)
  5. 76' - Verv. Kingsley Coman door Mathys Tel
  6. 76' - Verv. Finn Porath door Lasse Rosenboom
  7. 76' - Verv. Lewis Holtby door Armin Gigovic
  8. 81' - Geel - João Palhinha
  9. 82' - Doelpunt - Armin Gigovic (1 - 5)
  10. 90+1' - Doelpunt strafschop - Harry Kane (1 - 6)
Bundesliga - speeldag 3 - 14/09/24 - 18:30
1'
Jamal Musiala
0 - 1
1'
7'
Harry Kane
0 - 2
Harry Kane
7'
13'
Nicolai Remberg
0 - 3
13'
43'
Harry Kane
0 - 4
Harry Kane
43'
65'
Michael Olise
0 - 5
65'
82'
Armin Gigovic
82'
1 - 5
90+1'
Harry Kane
1 - 6
Harry Kane
90+1'

En of zijn ploeg klaar is voor het kampioenenbal. Vincent Kompany voelde zich vandaag een trotse trainer langs de lijn terwijl zijn Bayern München de vloer aanveegde met Holstein Kiel. De Promovendus pakte dit seizoen nog geen enkel punt in de Bundesliga en na een kwartier was al duidelijk dat dat ook vandaag allerminst zou gebeuren.

Langer dan dertien seconden durfde Holstein Kiel niet te dromen.

Als een mes door boter sneed Bayern München al meteen door de as van de Duitse promovendus. Slangenmens Musiala slingerde het leer uiteindelijk ook voorbij de doelman: 0-1.

Het zou de voorbode betekenen voor een complete walk-over van de bezoekers.

Vincent Kompany bleef zijn manschappen aanvuren en zag het scorebord na een kwartier al op 0-3 springen. Harry Kane - die op zijn wenken bediend werd na een nieuwe dribbel van Musiala - en een owngoal van Remberg bepaalden het explosieve begin van Bayern.

Diezelfde Kane zou met een doelpunt vanaf de stip en een zuiver plaatsballetje uiteindelijk nog zijn vijfde hattrick in de Bundesliga afwerken. De 22-jarige Michael Olise zette het eindtotaal uiteindelijk op zes.

Dat Armin Gigovic nog een eerredder scoorde voor de thuisploeg - dat nog geen punten pakte dit seizoen -, zal Kompany een worst wezen. Die zat al met zijn gedachten bij het Champions League-duel tegen Dinamo Zagreb.

Fase per faselaatste update: 2 dagen geleden

90+1'

FC Bayern München

Harry Kane (FC Bayern München) legt de bal op de stip en zet de strafschop om.
penalty
Harry Kane
90+1'

90'
Strafschop voor FC Bayern München. De VAR heeft de beelden bestudeerd en de scheidsrechter legt de bal op de stip.
88'
Penalty voor FC Bayern München! Fout van Carl Johansson (Holstein Kiel). Harry Kane (FC Bayern München) werd afgestopt.
86'
Jann-Fiete Arp (Holstein Kiel) kan trappen op doel, maar hij ziet zijn schot via de lat over doel verdwijnen.
86'
85'
Alphonso Davies (FC Bayern München) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Benedikt Pichler (Holstein Kiel).
83'
Dayot Upamecano (FC Bayern München) trapt op doel, maar zijn schot gaat naast.
83'
Hoekschop voor FC Bayern München. Joshua Kimmich trapt die naar de tweede paal.
83'
Harry Kane (FC Bayern München) kan aanleggen, maar zijn schot wordt afgeblokt.
82'

Holstein Kiel

Tymoteusz Puchacz (Holstein Kiel) schildert een voorzet op het hoofd van Armin Gigovic en die kopt de 1 - 5 tegen het net.
81'
,
81'
João Palhinha (FC Bayern München) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Timo Becker (Holstein Kiel).
80'
Konrad Laimer (FC Bayern München) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Armin Gigovic (Holstein Kiel).
77'
Nicolai Remberg (Holstein Kiel) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Mathys Tel (FC Bayern München).