Ga naar de inhoud

Lukaku gaat op bezoek bij Feyenoord, Theate neemt het op tegen AC Milan in play-offs van Europa League

 ma 18 december 2023 13:20

Geen duel der Belgen in de tussenronde van de Europa League. Romelu Lukaku mag zich met AS Roma wel opmaken voor een heruitgave van de Conference League-finale van 2021 tegen Feyenoord. Arthur Theate en Stade Rennes nemen het op tegen AC Milan. Dries Mertens trekt naar Praag. Ontdek de volledige loting.

Lukaku maakt zich op voor beladen duel

José Mourinho kijkt eens naar zijn arm en weet dat het weer een bewogen avond zal worden voor AS Roma.

 

De Romeinen ontmoeten Feyenoord opnieuw. In 2021 werd de Conference League-finale winnend afgesloten - vereeuwigd met een tattoo op de arm van de Portugees. De affiche een jaar later brengt minder mooie herinneringen naar boven.

 

Feyenoord en Roma troffen elkaar vorig seizoen in de kwartfinales van de Europa League. Het werd een bitsige strijd die na verlengingen in het voordeel van de Italianen werd beslecht.

 

Houden Romelu Lukaku en co dit seizoen het hoofd koel?

Ook Rode Duivel Arthur Theate staat voor een stevige opdracht.

 

Zijn Rennes treft AC Milan, dat derde werd in de "groep des doods" van de Champions League met PSG, Dortmund en Newcastle. 

 

Dries Mertens mag tot slot op bezoek naar Praag met zijn Turkse team Galatasaray, dat Kopenhagen over zich zag wippen in de Champions League.

Europa League-loting

13:22
Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
13:14

Arthur Theate neemt het op tegen AC Milan

De derde uit de groep des doods van de Champions League. AC Milan vormt een stevige dobber voor Arthur Theate en Stade Rennes.

13:13

Romelu Lukaku tegen Feyenoord

Een heruitgave van de Conference League-finale van 2021. AS Roma treft Feyenoord in de tussenronde. Dat betekent dat Romelu Lukaku naar de Kuip trekt.

12:49

De ploegen in de trommel:

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
12:47

Livestream om 13 uur

Dit keer hoeft u niets te missen van de loting in Nyon. Op onze website voorzien we een livestream vanaf 13 uur.

12:46

Droomduel tussen Lukaku en Mertens?

In de play-offs van de Europa League kunnen Romelu Lukaku en Dries Mertens elkaar treffen. Komen AS Roma en Galatasaray achtereenvolgens uit de pot? Volg het vanaf 13 uur.