Ga naar de inhoud

AA Gent dankt zijn twaalfde man in Cyprus: twaalf shirts voor de twaalf meegereisde fans

 vr 1 september 2023 09:33
De Gent-fans poseren trots met hun shirts.

Door de 2-0-thuiszege tegen Apoel Nicosia moest het donderdag al stevig mislopen voor AA Gent om nog naast de kwalificatie voor de Conference League te grijpen. Toch vonden enkele Belgische fans het nog de moeite om de oversteek naar Cyprus te maken voor de terugwedstrijd. De Gentse twaalfde man was uiteindelijk twaalf fans groot, en na de zege en de kwalificatie ging Gent graag mee in die symboliek.

Er zijn ergere verplaatsingen dan die naar Cyprus. Twaalf Gentse fans trokken naar de zomerzon in Nicosia om hun team aan te moedigen. Zij zagen hoe AA Gent zich zonder problemen plaatste voor de groepsfase van de Conference League.

 

Een twaalfde man van twaalf man groot. Het inspireerde Gent tot een gepast cadeau, in lijn met de symboliek. Zo bracht aanvoerder Sven Kums na de partij twaalf shirts naar de meegereisde fans, voor eenieder eentje.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Instagram). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Gerelateerd: