Ga naar de inhoud
vr 25 augustus 2023

Remco Evenepoel ging opvallende snor-weddenschap aan met Average Rob: "Maar het worden kattensprietjes"

Average Rob en Remco Evenepoel hebben vanochtend bij Studio Brussel de docureeks "Rainbow Remco" voorgesteld. De influencer kwam langs in de studio, Evenepoel belde in vanuit Spanje. Average Rob mocht de wereldkampioen een half jaar volgen. Daar zijn niet alleen mooie beelden, maar ook vriendschappen uit ontstaan. De wereldkampioen tijdrijden liet zich zelfs verleiden tot een opvallende weddenschap.

In de documentaire is te zien dat Average Rob en Remco Evenepoel afspreken dat de wielrenner voor een halfjaar zijn snor laat groeien als hij één van de twee WK's wint - wat al gebeurde - én de Ronde van Lombardije.
 

"Nu ik erover nadenk is het voor mij eigenlijk sowieso een win-win", lachte de allesdoener bij Studio Brussel. "Maar wel je best doen in Lombardije hé, Remco. Want ik zie je nog één meter voor de lijn stoppen."

 

Waarop Evenepoel geamuseerd: "Rob, je weet toch dat er - zelfs als ik de snor een half jaar laat groeien - enkel maar wat kattensprietjes gaan uitkomen? Ik ga geen volle snor hebben zoals jij."

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Instagram). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Gerelateerd: