Ga naar de inhoud

Heisa in de NBA: All-Star Ja Morant zwaait met vuurwapen op Instagram Live

 zo 5 maart 2023 10:55
Ja Morant kwam de afgelopen tijd wel al vaker negatief in het nieuws.

De Amerikaanse basketbalvedette Ja Morant staat momenteel in het oog van de storm. De 23-jarige speler van de Memphis Grizzlies zorgde zaterdagochtend voor de nodige heisa toen hij tijdens zijn Instagram Live met een pistool zwaaide in een nachtclub. Morant werd meteen twee wedstrijden geschorst door zijn team.

Hoewel de Memphis Grizzlies dit weekend kansloos de boot in gingen tegen de Denver Nuggets (113-97) werd hun nederlaag al snel overschaduwd door een andere gebeurtenis.

Sterspeler Ja Morant ging enkele uren na de wedstrijd namelijk live op Instagram om vervolgens trots een vuurwapen boven te halen tijdens zijn bezoekje aan een nachtclub.

De Amerikaan verontschuldigde zich meteen, maar werd alvast twee wedstrijden geschorst door zijn ploeg. "Ik neem de volledige verantwoordelijkheid voor mijn acties", vertelde de NBA All-Star.

"Het spijt me aan mijn familie, teamgenoten, coaches, fans, partners, de stad Memphis en de club dat ik jullie heb teleurgesteld.  Ik ga wat tijd nemen om hulp te zoeken en betere manieren te vinden om met mijn stress en algemeen welzijn om te gaan", trok Morant het boetekleed aan.

Ondertussen liet de NBA ook al weten "zich bewust te zijn van de gebeurtenis en van plan is verder onderzoek uit te voeren".

Morant toonde het pistool live op Instagram:

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Nike blijft Morant voorlopig steunen als sponsor:

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Gerelateerd: