Ga naar de inhoud

Totale black-out bij Bart Cannaerts zorgt voor komisch moment: "Even Gert Verheyen vergeten"

 wo 8 februari 2023 12:06

Sporza-analist Gert Verheyen was dinsdag als quizzer te gast in De Dag van Vandaag. Daarin proberen 3 bekende Vlamingen een zo hoog mogelijk bedrag te sprokkelen voor een Vlaams gezin. Presentator Bart Cannaerts was zo door het dolle heen dat hij niet meer wist wie Gert Verheyen was. 

In de ochtendshow van Studio Brussel ging Fien Germijns nog even door op het voorval. De presentatrice haalde verhaal bij presentator Bart Cannaerts. 

 

"Blinde paniek was het", zegt Cannaerts. "De naam Gert Verheyen is al heel mijn leven in mijn leven. Maar gisteren kwam ik er niet op."

 

"Dus sloeg ik hem in eerste instantie over om van Joris Hessels meteen naar Jeroen Meus te gaan. Om dan als apotheose bij Gert Verheyen uit te komen."

 

Maar de naam viel dus niet. In de plek daarvan pakte Cannaerts uit met een ongemakkelijk "Euheeej". Gelukkig had Gert Verheyen het niet meteen gehoord, maar heel wat kijkers wel. 

 

Cannarts: "Ik heb me meteen geëxcuseerd bij Gert. We zijn ook helemaal live, dus we kunnen het niet opnieuw doen." 

De naam Gert Verheyen is al heel mijn leven in mijn leven. Maar gisteren kwam ik er niet op

Bart Cannaerts

Gert Verheyen zelf kon er best nog om lachen.

 

Bij StuBru vertelde hij de ochtend daarop: "Ik vond de quiz ongelofelijk plezant. De zenuwen waren snel weg met medequizzers Joris Hessels en Jeroen Meus. Het lukte ook allemaal, we waren in euforie, een delirium. Ik had het niet gehoord."

 

"Ik vergeef het hem dan ook", besloot de ex-voetballer.