Ga naar de inhoud

Blij weerzien tussen Messi en Ronaldo? Op 19 januari oefent PSG tegen selectie van Al-Hilal en Al-Nassr

 ma 9 januari 2023 13:03
" "
Hun laatste onderonsje was een schaakpartijtje voor de Wereldbeker.

Gedurende heel hun carrière liepen Lionel Messi en Cristiano Ronaldo elkaar letterlijk en/of figuurlijk voor de voeten. En ook nu de Portugees in de woestijn van Saudi-Arabië belandde, is er geen ontkomen aan.

Op 19 januari speelt Paris Saint-Germain, de club van Messi, een vriendschappelijke wedstrijd in de Saudische hoofstad Riyad tegen een selectie van voetballers van de topclubs Al-Hilal en Al-Nassr.

Bij die laatste club tekende Ronaldo onlangs een veelbesproken miljoenencontract. Een nieuw treffen tussen de eeuwige rivalen is dus goed mogelijk.

PSG maakte vandaag bekend dat het op 17 januari richting Doha trekt, een vaste bestemming voor de Franse topclub sinds die in 2011 in handen kwam van een Qatarees investeringsfonds.

Op 19 januari reizen de Parijzenaars door naar Saoedi-Arabië voor het oefenduel in het Koning Fahdstadion in Riyad. Daarna keert de selectie terug naar Parijs.

Enkele dagen later wacht een match in de 1/16e finales van de Franse beker.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.