Ga naar de inhoud

Michy Batshuayi blijft ook na het WK scoren: 2 rozen in de beker voor Fenerbahçe

 di 20 december 2022 21:10
Batshuayi
De neus voor doelpunten van Michy Batshuayi is niet verstopt.

Michy Batshuayi zal voor altijd de enige Belgische doelpuntenmaker zijn op het WK van 2022. Inmiddels heeft hij met Fenerbahçe ook weer de draad opgenomen. In de Turkse beker was hij goed voor 2 van de 3 goals tegen Istanbulspor.

Michy Batshuayi heeft er zeker niet het beste toernooi opzitten, maar hij mag zich wel op de borst kloppen als de maker van de enige Belgische goal in Qatar, tegen Canada.

Na een korte rustperiode heeft Batshuayi nu ook bij Fenerbahçe weer zijn kunsten getoond. In de beker tegen Istanbulspor, een laagvlieger in de Süper Lig, was de Rode Duivel goed voor de 2-0 en 3-0.

 

Batshuayi begint zich zo steeds meer op te werpen als dé zomertransfer in Turkije. In 14 matchen zit hij al aan 10 doelpunten. Fenerbahçe staat op kop in de Süper Lig en wist zich door de 3-1 tegen Istanbulspor ook te plaatsen voor de 1/8e finales van de beker.

Bekijk hieronder Batshuayi's tweede goal

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.