Ga naar de inhoud

Geen verzoening meer tussen Leuven en Skipper-Brown, Kherrazi komt in de plaats

 vr 2 december 2022 12:15
Jordan Skipper-Brown
Jordan Skipper-Brown (14) moet vertrekken in Leuven.

Leuven Bears heeft zijn Jordan Skipper-Brown de deur gewezen. De 22-jarige Amerikaan werd om disciplinaire redenen ontslagen. Met de 32-jarige Nederlandse international Mohamed Kherrazi werd al een vervanger aangeworven.

"Nadat Jordan Skipper-Brown in de thuiswedstrijd tegen Luik het terrein op eigen initiatief en zonder toelating verlaten had, kreeg hij nog een tweede kans, maar die bleek hij niet te grijpen", verklaart Leuven het vertrek van de Amerikaan op zijn website.

 

"Skipper-Brown bleef enkele malen afwezig op training. In samenspraak met de sportieve staf werd de try-out met onmiddellijke ingang stopgezet."

 

Leuven heeft met de Nederlandse international Mo Kherrazi al een vervanger aangetrokken. De 2,01m grote Kherrazi werd afgelopen seizoen nog Nederlands kampioen met Den Bosch.

 

Voor de Nederlander betekent het een terugkeer naar België. In het seizoen 2020-2021 verdedigde hij de kleuren van Mechelen. Daarin kwam hij in 23 wedstrijden aan een gemiddelde van 8,2 punten, 6,6 rebounds en 2,23 assists.

 

Leuven-coach Eddy Casteels kent hij al van bij Leiden (2014-2016). Zaterdag is de aanwinst al inzetbaar in de wedstrijd tegen Limburg United.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Gerelateerd: