Ga naar de inhoud

Cristiano Ronaldo maakt zich onmogelijk bij United: Portugees loopt weg voor einde match

Zin in een feestje had Cristiano Ronaldo niet. Na de knappe winst van United tegen Tottenham ging het toch weer over de Portugees. Die was enkele minuten voor affluiten geïrriteerd naar de kleedkamer gelopen. “We handelen het donderdag af”, klonk het bij trainer Erik ten Hag.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Twitter). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

"We handelen dit morgen af"

Het seizoen van Cristiano Ronaldo verandert stilaan in een pijnlijke lijdensweg. Tegen Tottenham bleef de vijfvoudig Gouden Bal-winnaar 90 minuten op de bank.


Neem dat vooral niet letterlijk. Want in minuut 89 wandelde de Portugees prompt naar de kleedkamer. In een vreugdefeest met fans en ploegmaats had de aanvaller geen zin.


Trainer Erik ten Hag minimaliseerde het moment achteraf: "Ik kijk naar de overwinning en het team. Andere zaken handelen we morgen (donderdag, red.) wel af. Vandaag niet."

We moeten ophouden met iedere dag over Cristiano te praten.

Patrice Evra

Ex-ploegmaat en analist Patrice Evra probeerde op de Engelse televisie de actie van zijn goeie vriend nog recht te praten.


"Iedereen is anders. Ik wil het hebben over de prestatie van United. Dat zeg ik niet om Cristiano te beschermen. We weten niet of hij Ten Hag liet weten dat hij weg zou gaan en we proberen een verhaal te creëren omdat hij wegliep."


"Misschien liet hij wel aan Ten Hag weten dat hij naar binnen ging om behandeld te worden. Ik wil het hebben over de prestatie van United. We moeten ophouden met iedere dag over Cristiano te praten."