Ga naar de inhoud

Ontroerend: Israëlische wedstrijdmascottes knuffelen Lionel Messi

 do 15 september 2022 09:41
" "
Het "protocol", voor zover daarvan sprake is, werd even doorbroken in Maccabi Haifa-PSG.

De Israëlische wedstrijdmascottes - de kinderen die mee oplopen met de spelers - hebben gisteren de show gestolen voor Maccabi Haifa-PSG. Een aantal onder hen wisten niet waar ze het hadden, toen ze bij het opwandelen van het veld Lionel Messi zagen verschijnen. Ze waren even van de wereld en gingen de Argentijnse superster knuffelen. Die liet het zich allemaal vrolijk welgevallen.

Het protocol, voor zover er een is, houdt voor dat de wedstrijdmascottes in principe de spelers niet uit hun concentratie mogen halen en zich eigenlijk moeten beperken tot meewandelen. Maar zo hadden sommigen het niet begrepen.

Het is ontroerend om te zien hoe een jongen verbluft Messi aanschouwt en hem om een knuffel vraagt. Ook Kylian Mbappé deelt in de knuffels, maar de aandacht gaat vooral naar Messi.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Gerelateerd: