UEFA Champions League - speeldag 2 - 14/09/22 - 21:01
37'
Lionel Messi
1 - 1
37'

Het sterrenensemble heeft gedaan wat het moest doen: winnen op verplaatsing bij het bescheiden Maccabi Haifa. De Israëliërs kwamen verrassend op voorsprong, PSG bedankt sterren Messi, Mbappé en Neymar voor een moeizame overwinning.

Het werd geen pleziertripje voor Messi, Neymar en Mbappé naar badstad Haifa.

De thuisploeg was op papier kansloos, maar opende wél de score. Chery verstomde de Parijzenaren, die plots vol aan de bak moesten.

En dus keek de ploeg naar zijn sterren voorin. Die vonden elkaar moeilijk. Met een gelukje kreeg Messi de bal in zijn voeten. De kleine Argentijn haalde de trekker over en bracht zijn PSG op gelijke hoogte.

Twintig minuten voor tijd krulde Mbappé de bezoekers richting bevrijding. In het absolute slot werkte Neymar een snelle omschakeling koeltjes af. Toch bleef het daar niet bij. Doelman Donnarumma moest meermaals de aansluitingstreffer uit zijn doel ranselen.

Niet zonder moeite, maar opdracht volbracht: de Parijse titelkandidaat pakt 6 op 6 in de Champions League.

90+7'
Lionel Messi (Paris Saint-Germain) kan aanleggen, maar zijn schot wordt afgeblokt.
90+7'
90+6'
Dylan Batubinsika (Maccabi Haifa) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Lionel Messi (Paris Saint-Germain).
90+5'
Mohammad Abu Fani (Maccabi Haifa) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Lionel Messi (Paris Saint-Germain).
90+5'
De vlag van de lijnrechter gaat de hoogte in: Nikita Rukavytsya (Maccabi Haifa) stond buitenspel.
90+4'
De bal gaat over de achterlijn in hoekschop. Die wordt genomen door Tjaronn Chery (Maccabi Haifa), maar zijn voorzet is te kort en wordt weggewerkt.
90+1'
90+1'

87'
Tjaronn Chery (Maccabi Haifa) trapt op doel, maar zijn schot gaat naast.
85'
Maccabi Haifa krijgt een vrije trap. Marco Verratti (Paris Saint-Germain) haalde een tegenstander onderuit.
84'
Neymar (Paris Saint-Germain) kan aanleggen, maar zijn schot wordt afgeblokt.
83'
Neta Lavi (Maccabi Haifa) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Kylian Mbappé (Paris Saint-Germain).
80'
Dean David (Maccabi Haifa) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Danilo Pereira (Paris Saint-Germain).
79'
Tjaronn Chery (Maccabi Haifa) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Fabián Ruiz (Paris Saint-Germain).
77'
Frantzdy Pierrot (Maccabi Haifa) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op de tegenstander.