Ga naar de inhoud

3 "voetbalverhalen" uit 90 minutes: hogere wiskunde bij KVM, een Romeinse vechtscheiding en bijna-invincibles

 do 15 september 2022 14:17

In elke aflevering van 90 minutes komen leuke voetbalverhalen opgedist, zo ook in de aflevering van deze week. Bekijk hieronder 3 stukjes met Steven Defour en Filip Joos in de hoofdrollen, kundig geassisteerd door Aster Nzeyimana en Sam Kerkhofs.

Hogere wiskunde op de training van KV Mechelen

Met de komst van de nieuwe trainer gelden er andere wetten op training bij KV Mechelen. En dan hebben we het over wiskundige wetten. Want bij onderlinge partijtjes is het niet altijd duidelijk hoeveel spelers er in één team zitten.

Filip Joos doet verslag van de "vechtscheiding" in Rome

Heel Rome en bij uitbreiding wellicht de rest van Italië is in de ban van de huwelijksproblemen tussen Francesco Totti en zijn vrouw Ilary Blasi. Het boegbeeld van Roma deed in een Italiaanse krant zijn kant van het verhaal en dat veroorzaakte ophef over Rolexen en handtassen.

Champagne voor de match hield Defour van label "Invincibles"

Het perfecte rapport van Antwerp in de Jupiler Pro League oogst lof in 90 minutes, maar het Standard van Steven Defour werd in 2007-2008 ongeslagen kampioen. Of toch niet? Door enkele glaasjes champagne kan het Standard van dat seizoen niet pronken met het predikaat "Invincibles".

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Instagram). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Bekijk de volledige aflevering op VRT MAX