PSG-middenvelder Marco Verratti slachtoffer van overval in huis van Braziliaanse Ronaldo

  Marco Verratti aan het werk in een shirt van PSG.

  Marco Verratti heeft weinig plezier beleefd aan zijn verblijf in het huis van Ronaldo in Ibiza. De Italiaanse middenvelder werd er slachtoffer van een woninginbraak waarbij dieven met een buit van ongeveer 3 miljoen euro aan de haal gingen.

  Voor Marco Verratti moest zijn vakantie op Ibiza voor de nodige rust zorgen na een lang voetbalseizoen. De Italiaan mocht het buitenverblijf van de Braziliaanse Ronaldo gebruiken om de batterijen op te laden.

   

  Verratti werd opgeschrikt toen hij merkte dat enkele dieven met "een aanzienlijke hoeveelheid juwelen en geld" het pand hadden verlaten. De lokale krant Diario de Ibiza meldde dat de middenvelder en zijn metgezellen niet aanwezig waren in de woning op het moment van de inbraak. 

   

  De middenvelder van PSG is niet de enige voetballer die af te rekenen kreeg met een overval. Enkele dagen geleden werd de Spanjaard Dani Olmo (RB Leipzig) beroofd van zijn dure horloge in de straten van Valencia.