Ga naar de inhoud

Roel Moors blijft nog tot 2024 coach bij Duitse eersteklasser Göttingen

 di 10 mei 2022 20:27
Roel Moors
Roel Moors

Roel Moors heeft zijn contract bij Göttingen verlengd tot medio 2024. Ook assistent-coach Olivier Foucart blijft langer aan boord bij de Duitse eersteklasser. "We zijn blij dat we ons werken samen kunnen voortzetten", klinkt het bij Göttingen.

Roel Moors streek in de zomer van 2020 neer bij Göttingen, na een tegenvallend avontuur bij Bamberg. De voormalige succescoach van de Antwerp Giants loodste het team dit seizoen naar zijn beste resultaat van de voorbije 7 jaar. Toch greep Göttingen op de valreep naast de play-offs in de Bundesliga.

Ondanks het missen van de play-offs is Göttingen tevreden over het werk van de Belgische coach. De club heeft het contract van Moors dan ook verlengd tot medio 2024. "We zijn verheugd dat we het succesvolle werk van de voorbije twee jaar kunnen voortzetten", klinkt het.

Ook Moors is in zijn nopjes met zijn contractverlenging. "Het is geen geheim dat ik graag samenwerk met de mensen hier. Göttingen is een ambitieuze club die zich elk seizoen wil blijven ontwikkelen. Ik ben blij dat ik daar met steentje kan aan bijdragen."

De 43-jarige Moors kan de komende 2 seizoenen ook rekenen op zijn Belgische assistent Olivier Foucart. Ook hij heeft immers bijgetekend voor 2 seizoenen. "Olivier en ik hebben goed samengewerkt. Ik kan altijd op zijn loyaliteit en inzet rekenen", aldus Moors.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.