Ga naar de inhoud

BEKIJK: Dé blunder van de avond: Real-fans die te vroeg opstapten, moeten remontada volgen buiten stadion

 do 5 mei 2022 00:12

Real Madrid heeft zich dit seizoen al vaker vanuit een verloren positie teruggeknokt, maar toch konden sommige supporters het enkele minuten voor het einde niet meer aanzien. Zo waren ze veroordeeld om de historische ontknoping buiten op hun telefoon te volgen.

Een echte supporter geeft de hoop nooit op. Zeker als supporter van Real Madrid zou je dat na dit seizoen moeten weten. Maar toch lieten een paar fans zich vangen tegen Manchester City.

 

Toen het kalf verdronken leek, verlieten ze het stadion. Maar wanneer de ommekeer zich begon in te zetten, smeekten ze de security om weer binnengelaten te worden. Die was onvermurwbaar.

 

Zo zat er voor de fans niets anders op dan de dolle ontknoping en de zenuwslopende verlengingen op straat te volgen op hun telefoon. Dat het uiteindelijk toch nog goed afliep voor Real zal de pil van hun monumentale inschattingsfout toch enigszins verguld hebben.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Gerelateerd: