Ga naar de inhoud

meest recent

Eurométropole Tour wordt opnieuw Circuit Franco-Belge

 vr 18 februari 2022 12:40
In 2021 won Fabio Jakobsen de Eurométropole Tour.

De Eurométropole Tour wordt vanaf dit jaar opnieuw het Circuit Franco-Belge. De Doornikse club die al jaren de koers organiseert gaat samenwerken met Golazo en samen is gekozen om opnieuw de oude naam te gebruiken.

"Ons budget voor 2021 bedroeg 170.000 euro en het werd steeds moeilijker om de koers te organiseren", verklaarde Louis Couseart, voorzitter van de Cazeau Pédale, de Doornikse club die al jaren de Eurométropole Tour organiseert .

 

"We hebben een samenwerking voor vijf jaar kunnen afsluiten met sportmarketingbedrijf Golazo. De eendagswedstrijd maakt nu bovendien deel uit van de Exterioo Cycling Cup."

 

De 81e Circuit Franco-Belge staat op 10 augustus op de agenda.